HALVDAN VIKING

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 06/11/2018
16:00 - 17:45

Plats
Filmstaden Luleå

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu med bidrag från Svenska Filminstitutet .

OM FILMEN:

Halvdan Viking är elva år och bor i Östbyn med smeden Björn efter att hans pappa gett sig av på plundringsfärd. Men Halvdan är ingen ”riktig” viking. Han haltar, har dåligt självförtroende och saknar en vän. I närheten av Östbyn ligger Västbyn. De båda byarna har legat i fejd med varandra så länge man kan minnas och det är förbjudet att befinna sig på fel sida av älven som delar de två byarna.

En dag i skogen möter Halvdan plötsligt den orädda kungadottern Meia från fiendebyn Väst. Trots att de inte får träffas spirar en oväntad vänskap fram mellan dem. När Västbyn planerar ett anfall på Östbyn förstår vännerna att allt hänger på dem om det ska stoppas i tid. Men har de tillräckligt med mod och list för att göra det som krävs utan att ta till vapen?

MEDVERKANDE:

Peter Haber, Vilgot Hedtjärn, Ellinea Siambalis, Torkel Petersson, Claes Månsson, m.fl.

Övrigt:
Filmen visas med inspelad syntolkning via mobilapp. Om man inte har någon smartphone fungerar det lika bra, då Syntolkning Nu finns på plats för att hjälpa till. Vi har mottagare att låna ut samt behjälpliga att få igång den egna smartphonen. Det enda som då krävs är att man loggat in sig på AppleStore/GooglePlay. Här länk till hur det fungerar, http://bit.ly/2rZA7o9. Samling senast 15:30.

Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.