HARRY POTTER OCH DE VISES STEN

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 30/10/2021
09:00 - 12:00

Plats
Haga bion

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Göteborg Film Festival Prisma samt med bidrag från Svenska Filminstitutet

HANDLING:

I år är det 20 år sedan den första Harry Potter-filmen Harry Potter och de vises sten hade premiär. Det är också 20 år sedan filmens första livesyntolkning ägde rum Göteborg.

I en skrubb under en trapp på Privet Drive 4 bor den föräldralösa Harry Pot- ter. Han vet ännu inte om att han snart kommer ge sig ut på sitt livs äventyr och få en förklaring till allt det där märkliga som börjat ske runt omkring honom. När Hogwarts-Expressen lämnar perrong 9 3⁄4 öppnar sig en helt ny värld av magiska krafter, starka vänskaper och tuffa utmaningar som är lika fantastisk för Harry som för oss som tittar.

Filmen är på engelska med svensk text.

MEDVERKANDE:

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Richard Harris, mfl

Hängande lur för syntolkning och/eller uppläst textÖVRIGT:
Filmens text kommer delvis komma att berättas av syntolken men det finns även möjlighet att låna ett par hörlurar för att lyssna på en uppläsare.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning och/eller uppläst textremsa. Glöm ej beställa gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta giff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Samling:
Samling sker cirka 30 minuter innan filmens början. Då får man låna mottagare samt biljetterna betalas.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.