HÄXORNA I EASTWICK

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 16/11/2019
15:00 - 17:45

Plats
Cirkus

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med 2Entertain.

HANDLING:

Den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – är mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis, fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen. De tre kvinnorna, som på olika sätt är missnöjda med män men också väldigt olyckliga utan dem, är nyskilda musikläraren Jane, ensamstående mamman Alex och övergivna bokälskaren Sukie. Vad kvinnorna inte vet är att de leker med elden. Är det verkligen en slump att Darryl dyker upp som ett blixtnedslag i den lilla pittoreska staden och är han i själva verket så underbart charmig och förtjusande som det från början verkar? En efter en förförs kvinnorna av hans mystiska sätt, och plötsligt väcks oförklarliga krafter till liv i kvinnorna och oanade vändningar tar vid.

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson

MEDVERKANDE:

Peter Jöback, Linda Olsson, Kayo, Vanna Rosenberg, Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan, Martin Rede Nord, med flera.

Övrigt:
Man kan även köpa egna biljetter, via tex bussresa till den aktuella dagen och ändå få ta del av syntolkningen. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Biljettyp Pris Platser
Platser längst fram
Ordinarie pris
kr995,00
Mottagare för syntolkning
OBS! Ej biljett
kr0,00