HITTA PÅ!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 18/02/2018
14:30 - 17:00

Plats
Stadsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i sammanbete med bland andra SRF Halland

HANDLING:

Året revynamn syftar på den fejkade tid vi lever i där snart ingen längre vet vad som är sant, falskt eller kanske bara rent ”hittepå”. Mycket känns så allvarligt i världen och vi tror att humor blir allt viktigare för att skapa nödvändig distans till vår omvärld – om inte annat så blir det i alla fall roligare att leva.

För Falkenbergsrevyn är det viktigt med både mängder av skratt och skön musik och vi gillar att bjuda på kul återblickar och snackisar från året. Vi kan lova att 2017 blir det inte något undantag för med Trump vid rodret och både avgående ministrar och partiledare här hemma så finns det redan en hel del ”hittepå” att ta tag i. Vår vilt partajande före detta finansminister och Kim Jung Uns numera världsberömda frisyr är också som klippt och skurna för årets revy.

MEDVERKANDE:

Anna Bromee, Bernt Bengtsson, Bengt Ivarsson, Linnea Lexfors, Lena Petersson, Håkan Runevad, Andreas Sköld, Bertil Schough och Beppe Wackelin

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Från revyn 2017:

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.