HÖR BARNETS RÖST

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 18/06/2022
16:00 - 17:00

Plats
Gröningen

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö sommarscen i samarbete med Drömmarnas hus samt Syntolkning Nu

HANDLING:

Hör barnets röst är en musikalisk föreställning med närmare 100 barn på scen! Här finns allt från en magisk orkester till ljuva sångare, häftiga cirkusartister, bus och glädje.
Föreställningen vill visa på hoppet och kraften i att höras. Kraften i att låta så mycket och under så lång tid att andra också vågar.
För att vara liten betyder inte att vara svag. Liten kan vara stark. Stark nog att flytta berg eller till och med avsätta en kejsare. Om en liten person som inte har för vana att höras hörs, ja då kan det bli riktigt inspirerande. 

Om Malmö Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Malmö Sommarscen presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Information om syntolkningen:

Mötesplats samt närmsta gatuadress till GPS och färdtjänst: Thomsons väg 28
Samling senast 30 minuter innan respektive syntolkning, för att besökaren skall få en kortare information samt kunna låna en mottagare.  Gällande frågor om den kommande och aktuella syntolkningen kan syntolken, samma dag, nås per telefon: 076-795 16 55.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen 2022:

  1. Hör barnets röst
  2. Cullberg
  3. Sigrid och Draken
  4. Summer of soul, dokumentärfilm
  5. Radio Trattofon
  6. Raya och sista draken, tecknad film
  7. Skräckkabinettet
  8. En kärlekshistoria spelfilm
  9. Gul – ful eller kul?

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.