HUNT

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 15/11/2022
20:15 - 22:45

Plats
Biografen Zita

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Stockholm filmfestival med stöd av Svenska Filminstitutet

HANDLING:

Från »Squid Game« till agentlekar. Den sydkoreanska stjärnan Lee Jung-jae bjuder på stilsäkert spioneri i sin regidebut.
Få har nog missat den megasuccé som den sydkoreanska Netflix-serien »Squid Game« blev under förra året. Huvudrollsinnehavaren Lee Jung-jae, som kammade hem en Emmy tidigare i år, gör nu debut i registolen med en nagelbitande spionthriller.
Lee spelar själv huvudrollen som agenten Park Pyong-ho, som får i uppdrag att röka ut en nordkoreansk mullvad i sin egen organisation. Med lika rafflande spänning som hårdkokt action navigerar Lee mellan politiska konspirationer och pulshöjande intriger i en sylvass debut.

MEDVERKANDE:

Lee Jung-jae, Jung Woo-sung, m.fl.

Övrigt:
Nordisk premiär – Land Sydkorea – Språk Koreanska – Text Svenska
Alla festivalfilmer har en åldersgräns på 15 år, detta då de ännu inte kontrollerats av Statens medieråd.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid frågor kring evenemanget kontakta sff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Det går bra att även, snabbt och enkelt, swisha betalningen til 123 504 77 09.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.14:45

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.