ISBALETTEN SVANSJÖN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 09/12/2018
17:00 - 17:30

Plats
Liseberg

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu på uppdrag av Liseberg

HANDLING:

2019 års isbalett bjuder dig på en dramatisk kärlekshistoria i den klassiska baletten Svansjön. Följ med Sveriges främsta konståkare som till Tjajkovskijs trollbindande toner ger sagan liv på den gnistrande isen.

På isbanan visas den klassiska baletten Svansjön. Det är en saga i fyra akter och den har allt som en rafflande kärlekshistoria bör ha: En prins, Siegfried, som förälskar sig i den förtrollade prinsessan Odette. Och en ond trollkarl, Rothbart, som har förhäxat Odette till att förvandlas till en vacker vit svan varje gång solen går upp. Men kanske kan sann kärlek bryta förtrollningen?

Hela området runt isbanan inspireras av Svansjön – den klassiska kärlekshistorian om svanprinsessan Odette och prins Siegfried. Bakom sjön där sagan utspelar sig på isen, tornar det stora slottet innanför slottsstaketet.

Övrigt:
Lisebergs ordinarie regelverk för personer med funktionsnedsättning gäller för entré till parken, vilket innebär att gäster till parken med funktionsnedsättningar betalar ordinarie pris och i den mån en ledsagare behövs erhåller ledsagaren fri entré.
Ledsagarhundar är tillåtna.
Eventuella frågor kring detta hänvisas till Gästservice:
031-7330 311, e-post: gastservice@liseberg.se

Angående bokning:
Förbeställ gärna gratis mottagare.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.