LOTTA PÅ LISEBERG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 25/07/2016
20:00 - 21:45

Plats
Liseberg

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu på uppdrag av Liseberg.
INGA SITTPLATSER FINNS KVAR!

HANDLING:

Vad vore en sommar utan allsång på Liseberg? För trettonde året i rad är Lotta på Liseberg tillbaka på Stora Scenen. Det utlovas en härlig stämning på Liseberg när Lotta Engberg, orkestern, gästartister och publik tar i för fulla muggar. Du sjunger väl med? Syntolkning Nu har kvällens allsånger i punktskrift och svart samt ett antal platser reserverade för syntolkning.
För de som inte har möjlighet att se allsången live kommer TV4 direktsända kvällen, liksom övriga måndagskvällar med Lotta på Liseberg, dock sker detta utan möjlighet till syntolkning.

MEDVERKANDE den 25 juli:

Lotta Engberg med gäster som till exempel, Oscar Zia, Marit Bergman, Lisa Ajax och Nadja Evelina.

Övrigt:
Även om man är rullstolsburen eller har ståplats kan man ta del av syntolkningen. Dock måste mottagare bokas upp. Samling senast 19:00, plats meddelas via SMS och det är viktigt att man tänker på att det är mycket köer vid biljettinsläppet.
Speciellt för de som har reserverat plats gäller det att komma i tid. Det är många människor som vill ha sittplats och våra platser är reserverade fram till kl 19.10. Därefter erbjuds någon i ståplatspubliken platsen.
Lisebergs ordinarie regelverk för personer med funktionsnedsättning gäller för entré till parken, vilket innebär att gäster till parken med funktionsnedsättningar betalar ordinarie pris och i den mån en ledsagare behövs erhåller ledsagaren fri entré.
Ledsagarhundar är tillåtna.
Eventuella frågor kring detta hänvisas till Gästservice:
031-7330 311, e-post: gastservice@liseberg.se

Angående bokning:
Entrébiljetter för besöket till Liseberg köper man själv vid gästservice i entrén. Dock måste man beställa sittplats och gratis mottagare via formuläret nedan alternativt via boka@syntolkning.nu.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.