LOTTA PÅ LISEBERG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 22/07/2019
20:00 - 22:00

Plats
Lisebergsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu på uppdrag av Liseberg

HANDLING:

Lotta Engberg är tillbaka i sommar på måndagskvällarna med härliga gäster och mycket sång. Precis som det ska vara. Med husband, hyss och diverse upptåg tar Lotta plats på Stora Scenen måndagar 17 juni – 12 augusti kl 20.00. Dock inte den 24 juni, då det är åttondelsfinal i fotbolls-VM,
Syntolkning Nu har tillsammans med Liseberg ett antal platser för syntolkning den 22 juli.

Lisebergsbesökare

MEDVERKANDE PÅ SCENEN:

Lotta Engberg med gäster som till exempel, Lina Hedlund, Emil Assergård, Bishara samt LaGaylia Frazier & Alexander Strandell. Ändringar kan komma att ske.

Övrigt:
Lisebergs ordinarie regelverk för personer med funktionsnedsättning gäller för entré till parken, vilket innebär att gäster till parken med funktionsnedsättningar betalar ordinarie pris och i den mån en ledsagare behövs erhåller ledsagaren fri entré.
Ledsagarhundar är tillåtna.
Eventuella frågor kring detta hänvisas till Gästservice:
031-7330 375 eller 031-7330 346, alternativt via e-post: gastservice@liseberg.se.

Angående bokning:
Är det så att våra platsbiljetter är slut eller att ni har bokat egna platser? Det går lika bra att ta del av syntolkningen. Boka mottagare nedan och berätta var ni sitter så söker vi upp er på plats.

Inför syntolkningen:
Vi träffas 18:45, var meddelas via sms.
Absolut senast klockan 19:00 skall man sedan sitta på sin plats
. Överblivna platser släpps nämligen till köande besökare kl 19:10. De som beställt mottagare får ett SMS med plats om vart gruppen träffas.Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.