LOTTA PÅ LISEBERG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 18/07/2022
19:00 - 22:00

Plats
Liseberg

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu på uppdrag av Liseberg

HANDLING:

Lotta Engberg är tillbaka i sommar, på måndagskvällarna med härliga gäster och mycket sång. Precis som det ska vara.  Med husband, hyss och diverse upptåg tar Lotta plats på Stora Scenen varje måndagskväll.
Den 18 juli har Syntolkning Nu tillsammans med Liseberg ett antal platser för syntolkning.

MEDVERKANDE:

Lotta Engberg med gäster som till exempel, Peter Jöback, Anna-Lotta Larsson, Victor Crone, Loulou Lamotte och Samira Manners. Listan kan komma ändras

Övrigt:

Lisebergs ordinarie regelverk för personer med funktionsnedsättning gäller för entré till parken, vilket innebär att gäster till parken med funktionsnedsättningar betalar ordinarie pris och i den mån en ledsagare behövs erhåller ledsagaren fri entré. Ledsagarhundar är tillåtna.

I år har Liseberg en ny policy gällande konserter/konsertbiljetter. Man kan även köpa egna biljetter till Lotta på Liseberg. Sittplatsbiljetter kostar 100 kr. Entré tillkommer. Oavsett var man sitter framför Stora scenen kan man ta del av syntolkningen den 18 juli, då mottagare kan lånas på plats.

Vi kommer även ha de aktuella allsångerna i punktskrift och förhoppningsvis i svart till aktuell kväll. Dessa måste bokas innan och lämnas ut den 18 juli. De är helt utan kostnad. Önskar man svart, så säj till.

Eventuella frågor kring detta hänvisas till Gästservice:
031-7330 311, e-post: gastservice@liseberg.se

Angående bokning:
Beställ gratis mottagare.Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.