MALMÖ GALLERINATT

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 30/09/2017
19:30 - 20:30

Plats
Moderna Muséet

Kategorier


ARRANGÖR:

Konstfrämjandet Skåne i samarbete med Syntolkning Nu

OM EVENEMANGET:

En ordinarie guidning på Moderna muséet kommer även erbjudas med syntolkning. Intresserade träffas 20 minuter innan utsatt starttid.

Konstfrämjandet Skåne arrangerar sedan 1997 Malmös största konstevenemang, Malmö Gallerinatt. Den äger alltid rum den sista lördagen i september och under kvällen har Malmös många gallerier och konstinstitutioner kvällsöppet mellan kl. 18 – 24. Det är en årlig höjdpunkt för alla konstintresserade och besökare kommer från hela Öresundsregionen för att ta del av Malmös mångfacetterade konstliv. Under kvällen deltar etablerade konstinstitutioner, kommersiella gallerier samt det fria och ideella konstlivet sida vid sida och det görs mellan 35 000 och 40 000 besök på gallerier och konstinstitutioner runt om i staden. Ingenstans i Sverige finns en liknande kväll med fokus på endast bildkonst!
I år firar Malmö Gallerinatt dessutom 20 årsjubileum och vi har rekordmånga anmälda deltagare, hela 54 stycken! Detta är ett enastående tillfälle att upptäcka Malmös mångfacetterade konstliv eftersom det förutom redan etablerade gallerier och konstinstitutioner även ges möjlighet att ta del av temporära konsthändelser som uppstår enbart för denna kväll.

Att besöka Malmö Gallerinatt är gratis och precis som tidigare år kommer det ges guidade turer på svenska, engelska, danska och arabiska till fots, cykel eller med buss.

 

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.