NORTH HOLLYWOOD

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 12/11/2021
18:30 - 20:30

Plats
Biografen Park

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Stockholm filmfestival med stöd av Svenska Filminstitutet

HANDLING:

Underbarnet Mikey Alfreds regidebut från Los Angeles skejtscen dissades av Hollywood för att den var “för smal och specifik”. Men tack vare Tony Hawk och Pharrell kan publiken nu njuta av en uppväxtskildring om stora drömmar som inte kräver kunskap om varken lipslides eller nollies för att beröra.

Michael bor i North Hollywood, Kalifornien. Han har drömmar om att bli skateåkare, men blir ständigt nedkörd av sin far, som tvingar honom till högskolan och ett stabilt jobb. Michaels vän, Adolf, vill sluta åka skate efter gymnasiet och i stället börja jobba heltid. Hans andra goda vän, Jay, vill gå på college och samtidigt åka skridskor.

Vid en tävling på North Hollywood Skate Plaza uppmärksammas Michael av två professionella åkare, Nolan Knox och Isiah Jordan. Efter tävling dyker Michael upp sent till sin vattenpolo -träning. Han hamnar i bråk med en kollega i vattenpolo. Michael stöter sedan på Rachel ute på parkeringen efter sin sista vattenpolo -träning och informerar henne om att han har slutat med laget för att bli en professionell skridskoåkare.

MEDVERKANDE:

Ryder McLaughlin, Miranda Cosgrove, m.fl.

Övrigt:
Europa premiär – Land USA – Språk Engelska – Text Svenska
Alla festivalfilmer har en åldersgräns på 15 år, detta då de ännu inte kontrollerats av Statens medieråd.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid frågor kring evenemanget kontakta sff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Det går bra att även, snabbt och enkelt, swisha betalningen til 123 504 77 09.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.