NÖTKNÄPPAREN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 10/01/2021
16:00 - 18:30

Plats
Malmöopera

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Malmö Opera

HANDLING:

Sir John Falstaff är en vällusting som ständigt är i behov av pengar. Han skickar likadana kärleksbrev till de välbeställda fruarna Alice Ford och Meg Page. Båda två låter honom tro att det är fritt fram men planerar tillsammans med Alices dotter Nanetta och fru Quickly att ge honom en knäpp på näsan. Så börjar ett komiskt äventyr där de muntra fruarna i Windsor får sin hämnd på Falstaff och samtidigt kan omintetgöra herr Fords giftasplaner för Nanetta.

 I år gästar Tivolibaletten oss med sin sagolika version. Scenografin och kostymerna är skapade av H.M. Drottning Margrethe II av Danmark. Det blir en föreställning med härlig julstämning för hela familjen.

MEDVERKANDE:

Dansare från Tivoli balettkompani

Övrigt
:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.