ORFEUS I UNDERJORDEN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 15/03/2020
16:00 - 18:30

Plats
Malmöopera

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Malmö Opera
SLUTSÅLD!

HANDLING:

Offenbachs operett i en härligt galen uppsättning.
Orfeus i underjorden bygger på den grekiska myten om Orfeus som måste ner i dödsriket för att hämta hem sin älskade Eurydike.
Med skarp ironi och bitande satir låter Offenbach Orfeus och Eurydike hata varandra och ha varsin affär. Eurydike vill skiljas medan Orfeus, som oroar sig för den Allmänna opinionen, försöker undvika skandal genom att spela på sin violin – musik som Eurydike avskyr. När Eurydike dör måste den ovillige Orfeus trots allt ner i underjorden för att hämta henne. Vi får se hur det går med det! Men till skillnad från det sömniga Olympen är det fest och glam i helvetet. Offenbachs »vågade« musik till festen i helvetet, kom att bli berömd som »can-can-musik«.

MEDVERKANDE:

Loa Falkman, Marianne Mörck, Rickard Söderberg med flera.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.