INSTÄLLD-OTROligt HET

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 14/06/2020
15:00 - 17:30

Plats
Teaterladan

Kategorier


ARRANGÖR:

ScenVara och Teaterladan i Larv i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Det hela utspelar sig hemma hos familjen Lisa och Bertil Berg. Det är ”dagen-efter” då Lisa tillsammans med sin väninna Gerd, tillika granne, var ute och firade Lisas befordran. Väl ute ”råkade” Lisa ha ett kärleksmöte med en yngre man på stadshotellet, vilket hon skäms lite för. Att välja just hotellet var kanske inte så smart då Lisas man, Bertil arbetar där. Lisas syster Ulla är på väg och hälsa på för att visa upp sin nya unga pojkvän, som visst också var ute och festade kvällen innan… Lisas väninna Gerd, som är ganska så grå, olycklig och singel, anar oråd och tror inte alls på Lisa som vill påskina att det absolut inte hände något… då hon plötsligt bara försvann… När nu systern är på väg, så sprider sig paniken. Kan det vara Lisas kärleksmöte som dyker upp? Kommer Gerd att hjälpa eller stjälpa henne? Kommer Lisa att hjälpa Gerd? Hur misstänksam kommer Lisas man, Bertil, att bli…?

MEDVERKANDE:

TBA

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetter kan bokas via teaterns kassa, Telefon: 0771-45 46 00. Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.