POUPELLE OF CHIMNEY TOWN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 29/10/2021
17:30 - 19:30

Plats
Bio Roy

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Göteborg Film Festival Prisma samt med bidrag från Svenska Filminstitutet

HANDLING:

Detta är en svensk premiär för filmen.

Ett hisnande äventyr tar sin början när unga Lubicchi möter den märkliga va- relsen Poupelle, en figur skapad av skräpet från en soptipp. Lubicchi jobbar som sotare och bor i en isolerad stad där den eviga röken från höga skorstenar skapat ett ogenomträngligt molntäcke. Han drömmer om att få se stjärnorna, som hans pappa berättat om, men att det skulle finnas något bortom de grås- varta rökmolnen är det ingen annan i staden som tror på. När han en hallow- eenkväll träffar Poupelle inleder de en vänskap, som drastiskt ska komma att förändra livet för alla invånare i Chimney Town.

Filmen är på japanska med svensk text.

MEDVERKANDE:

TBA

Hängande lur för syntolkning och/eller uppläst textÖVRIGT:
Filmens text kommer delvis komma att berättas av syntolken men det finns även möjlighet att låna ett par hörlurar för att lyssna på en uppläsare.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning och/eller uppläst textremsa. Glöm ej beställa gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta giff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Samling:
Samling sker cirka 30 minuter innan filmens början. Då får man låna mottagare samt biljetterna betalas.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.