RADIO TRATTOFON

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 21/07/2022
14:00 - 14:30

Plats
Stolpalösaparken

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö sommarscen i samarbete med Cirkus Trattofon samt Syntolkning Nu

HANDLING:

Cirkus Trattofon är en fysisk komedi för hela familjen där cirkusartisterna rattar in en halsbrytande humorföreställning på sin tecknade radio. Men radion själv är inte med på noterna. Ett shownummer med dans och akrobatik urartar när radion trilskas och musiken försvinner. Kanal efter kanal ställs in med oväntade vändningar. En babblande reklamröst slinker ut och surrar runt som en fluga, en tennismatch visar sig kräva okonventionella strategier.
Matlagningsprogram, antennproblem, träningstrassel och tekniskt haveri. I jakt på den rätta låten får de två figurerna snubbla sig fram i en värld av dans, ljudeffekter och tecknad rekvisita. Ska de få ihop sin föreställning på slutet? Avslutningsvis får barnen vara med och dansa. Föreställningen är utan tal och kan förstås av alla. 

Om Malmö Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Malmö Sommarscen presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Information om syntolkningen:

Mötesplats samt närmsta gatuadress till GPS och färdtjänst: Lindeborgsgatan 365
Samling senast 30 minuter innan respektive syntolkning, för att besökaren skall få en kortare information samt kunna låna en mottagare.  Gällande frågor om den kommande och aktuella syntolkningen kan syntolken, samma dag, nås per telefon: 076-795 16 55.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen 2022:

  1. Hör barnets röst
  2. Cullberg
  3. Sigrid och Draken
  4. Summer of soul, dokumentärfilm
  5. Radio Trattofon
  6. Raya och sista draken, tecknad film
  7. Skräckkabinettet
  8. En kärlekshistoria spelfilm
  9. Gul – ful eller kul?

Bookings

Lånas på plats