Framflyttad syntolkning – RAIN MAN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 06/03/2021
15:30 - 17:45

Plats
Oscarsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Oscarsteatern, Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

Charlie Babbitt är en samvetslös streber, en bilhandlare som är snabb i käften och ständigt på jakt efter pengar. Han har under hela sitt vuxna liv hankat sig fram under mer eller mindre tveksamma omständigheter. När han nås av beskedet att hans förmögne far avlidit ser han en chans att komma ur sin skuldfälla. Glädjen blir dock kortvarig när han får veta att fadern testamenterat alla sina pengar till en för Charlie okänd bror, Raymond Babbitt.
Brodern, som står under en förvaltare, bor på ett behandlingshem och är autistisk. Hans vardag består av strikta rutiner och ritualer då han är livrädd för alla förändringar och det som är nytt. Raymond besitter, som vissa med autism, savant-egenskaper d v s hans hjärna bearbetar information som en kraftfull dator. Charlies iver att komma över pengarna gör att han rövar bort brodern och tar med honom på en resa till Las Vegas där han tänker dra nytta av Raymonds särskilda egenskaper och länsa kassorna på Casinon.
Under resans gång lär Charlie känna sin bror mer och mer, även om det blir både strapatsrikt och äventyrligt på många plan, växer sig kärleken stark dem emellan.

MEDVERKANDE:

Robert Gustafsson, Jonas Karlsson, Gustav Levin, Thérèse Andersson, Polly Kisch och Lars Väringer

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Frågor om syntolkning ställs till boka@syntolkning.nu

Angående bokning:
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.