RIX FM FESTIVAL

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 13/08/2017
18:00 - 20:00

Plats
Stora scenen

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmöfestivalen tillsammans med Syntolkning Nu

HANDLING:

Återigen dags för RIX FM Festival att besöka Malmö. Malmöborna bjuds på en storslagen och underhållande show, och i år har vi glädjen att presentera artisterna.

I RIX FM Festivals eventby har du möjlighet att möta några av de artister som står på scen samma kväll. Passa på att få en autograf och ta en bild, men var ute i tid. Eventbyn bjuder även på Fidget Spinner-tävling och vår programledare liverapporterar direkt. NordicFeeI är på plats och erbjuder en snabb festivalsminkning av Moyana Corigans makeup-artister samt möjlighet att beställa populära produkter med 20% rabatt genom den nya shoppingupplevelse Scanna & köp. Du har även möjlighet att få en välfylld goodiebag hemskickad när du signar upp dig för deras nyhetsbrev (OBS 300 goodie bags så först till kvarn). Agria är också på plats och erbjuder ansiktsmålning till barnen samt svarar på dina frågor om djurförsäkringar. Så tveka inte att komma förbi på ett besök!

MEDVERKANDE:

Mike Perry, Anton Hagman, Nano, Rhys, Margaret, Astrid S, Tove Styrke och Kamferdrops. Fler artister kan tillkomma. Med reservation för ändringar.

Samling:
Samling sker 15 minuter innan evenemanget tar sin början. Då får man även låna mottagare.