SANNAS SANNA JAG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 15/05/2019
16:00 - 17:30

Plats
Norrbottensteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Norrbottensteatern i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Elva skådespelare på scenen berättar historien om Sanna, som har skrivit en pjäs om sin flykt från sin familjs frikyrka, och det är den pjäsen vi tittar på.
Sanna tilltalar oss via skådespelarna och med sin egen flippade humor återger hon sin dramatiska uppväxt i form av ett klonkrig, en gorilla som sjungande återger hur en katt slogs ihjäl och en knivfajt med censurerade svordomar.
En pjäs om besatthet och längtan efter att äntligen få vara sig själv. Uppförd över sextio gånger av olika folkhögskolor och gymnasieklasser i Sverige och Finland. Nu sätts den för första gången upp på en professionell teater.
Sannas sanna jag är en stor och påkostad högstadieproduktion under Ung Scen Norrs flagg, i samarbete med Teaterhögskolan i Luleå.

MEDVERKANDE:

Nora Bredefeldt, Erik Kaa Hedberg,Therése Lindberg samt Studenter från Teaterhögskolan vid Luleå tekniska universitet.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetter kan bokas via teaterns kassa, Telefon: 0771-45 46 00. Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.