SIGRID OCH DRAKEN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 08/07/2022
14:00 - 14:45

Plats
Pildamsparken

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö sommarscen i samarbete med Unga Musik i syd samt Syntolkning Nu

HANDLING:

I musikteatern Sigrid och draken kliver vi in i sagans värld och lär oss att man kan göra nästan vad som helst om man bara vågar försöka. Och att man aldrig ska väcka en drake som sover. I föreställningen får barnen interagera, skapa rytmer och driva handlingen framåt. Vi sjunger tillsammans med spännande muskinstrument, räknar, rimmar och pratar om färger. Och vi lär oss hur man ska hantera känslor som rädsla och mod.
Tillsammans träffar vi Sigrid och draken. Men även Sigrids farfar och hennes häst Grane, fåglar som sjunger och smeden som smider svärdet som ska bekämpa draken. 

Om Malmö Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Malmö Sommarscen presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Information om syntolkningen:

Mötesplats samt närmsta gatuadress till GPS och färdtjänst: Baltiska vägen vid teaterlekplatsen
Samling senast 30 minuter innan respektive syntolkning, för att besökaren skall få en kortare information samt kunna låna en mottagare.  Gällande frågor om den kommande och aktuella syntolkningen kan syntolken, samma dag, nås per telefon: 076-795 16 55.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen 2022:

  1. Hör barnets röst
  2. Cullberg
  3. Sigrid och Draken
  4. Summer of soul, dokumentärfilm
  5. Radio Trattofon
  6. Raya och sista draken, tecknad film
  7. Skräckkabinettet
  8. En kärlekshistoria spelfilm
  9. Gul – ful eller kul?

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.