SIHJA, REBELLÄLVAN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 30/10/2021
13:00 - 15:00

Plats
Bio Roy

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Göteborg Film Festival Prisma samt med bidrag från Svenska Filminstitutet

HANDLING:

En rebellisk älva och en introvert pojke försöker förhindra en miljökatastrof i en charmig film som hyllar det udda och lite stökiga. Fjärilsintresserade Alfred håller sig mest för sig själv, men en dag träffar han den märkliga flickan Sihja. Hon är spontan, yvig och till det närmaste Alfreds motsats, men trots deras olikheter blir de snart vänner. Sihja är en älva, hon kan flyga och har magiska krafter, men är ännu alltför ung för att bemästra dem till fullo. När de båda undersöker varför så många fåglar dött i deras närområde, dras de in i en härva som sätter deras vänskap på prov och tvingar dem att möta sina inre rädslor.

Filmen är på finska med svensk text.

MEDVERKANDE:

TBA

Hängande lur för syntolkning och/eller uppläst textÖVRIGT:
Filmens text kommer delvis komma att berättas av syntolken men det finns även möjlighet att låna ett par hörlurar för att lyssna på en uppläsare.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning och/eller uppläst textremsa. Glöm ej beställa gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta giff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Samling:
Samling sker cirka 30 minuter innan filmens början. Då får man låna mottagare samt biljetterna betalas.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.