SOMMARSÅNG OCH HÅLLIGÅNG…

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 21/07/2022
14:00 - 15:00

Plats
Stolpalösaparken

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö sommarscen i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Sommarsång och hålligång med Moster Gitarr och Onkel Bas är ett musikäventyr för hela familjen. Moster Gitarr (Gitte Pålsson) och Onkel Bas (Anders Larsson) bjuder på sång och hålligång, ramsor och rytmik, sprattelgubbar och sprattelmusik. Vi ger oss ut på havet för att gunga, sjunga, viska, fiska. Vi tar oss en sväng på en sommaräng. Vi sjunger sånger i moll och dur i solsken, och i ur och skur. Så ta er chans att möta Moster Gitarr och Onkel bas i sång, musik och dans.

Föreställningen passar liten som stor!

Om Malmö Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Malmö Sommarscen presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Information om syntolkningen:

Mötesplats samt närmsta gatuadress till GPS och färdtjänst: Lindeborgsgatan 365
Samling senast 30 minuter innan respektive syntolkning, för att besökaren skall få en kortare information samt kunna låna en mottagare.  Gällande frågor om den kommande och aktuella syntolkningen kan syntolken, samma dag, nås per telefon: 076-795 16 55.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen 2022:

  1. Hör barnets röst
  2. Cullberg
  3. Sigrid och Draken
  4. Summer of soul, dokumentärfilm
  5. Radio Trattofon
  6. Raya och sista draken, tecknad film
  7. Skräckkabinettet
  8. En kärlekshistoria spelfilm
  9. Gul – ful eller kul?