STULEN KÄRLEK

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 07/12/2019
16:00 - 18:30

Plats
Konserthus Teatern

Kategorier


ARRANGÖR:

2Entertain i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Föreställningen handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse, som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald.

Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker, som är ditringd av Evald för en värdering av statyn.

Det Bosse inte vet, men snabbt blir varse om, är att försäkringsmannen gärna agerar fritidspsykolog när tillfället ges. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam, som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp. Detta leder så klart till att de ränner ut och in ur huset, tills förväxlingarna är maximala.

MEDVERKANDE:

Mikael Ahlberg, Anna Carlsson, Mikael Riesebeck, Jojje Jönsson, Stefan Gerhardsson och Siw Carlsson

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.