THE IRISHMAN

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 25/11/2019
19:00 - 23:00

Plats
Bio Roy

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans tillsammans med Bio Roy med stöd av Svenska Filminstitutet

HANDLING:

Martin Scorseses The Irishman är ett gigantiskt hjärteprojekt som äntligen landar efter många års spekulationer. Syntolkning Nu kan erbjuda en exklusiv livesyntolkning av filmen, två dagar innan den får sin premiär på Netflix. 

Filmen lyfter ett av de största olösta mysterierna i amerikansk historia – försvinnandet av den legendariska fackförbundsledaren Jimmy Hoffa – och visar en storslagen resa i den organiserade brottslighetens dolda korridorer: den inre verksamheten, rivaliteter och kopplingarna till politik.

MEDVERKANDE:

Robert De Niro som Frank ”The Irishman” Sheeran, Al Pacino som Jimmy Hoffa, Joe Pesci som Russell Bufalino, Bobby Cannavale som Felix ”Skinny Razor” DiTullio, Harvey Keitel som Angelo Bruno, Stephen Graham som Anthony ”Tony Pro” Provenzano, Kathrine Narducci som Carrie Bufalino, Domenick Lombardozzi som Anthony ”Fat Tony” Salerno, m.fl

Övrigt:
Filmen kommer ha avbrott för en kortare kaffe- och öl-intermission.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid frågor kring evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-360 8445

Angående bokning:
Bokning sker via Bio Roy.
Ledsagarbiljetter kan EJ bokas/köpas via webben. Skall biljett till ledsagare köpas måste detta ske i kassan på Bio Roy. Mottagare bokas nedan.
Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.