THE LISTENERS MED CULLBERG

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 23/06/2022
19:00 - 20:00

Plats
Pildamsparken

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö sommarscen i samarbete med Cullbergbaletten samt Syntolkning Nu

HANDLING:

När Cullberg nu för första gången besöker Malmö Sommarscen gör dom det med en koreografi av Alma Söderberg, född och uppvuxen i Malmö. I den här moderna dansföreställningen med stark publikkontakt förenas dans, musik och röst på ett helt unikt sätt. The Listeners är koreografen Alma Söderbergs första dansföreställning för Cullbergs dansare.

Om Malmö Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Malmö Sommarscen presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Information om syntolkningen:

Mötesplats samt närmsta gatuadress till GPS och färdtjänst: John Ericssons väg 43
Samling senast 30 minuter innan respektive syntolkning, för att besökaren skall få en kortare information samt kunna låna en mottagare.  Gällande frågor om den kommande och aktuella syntolkningen kan syntolken, samma dag, nås per telefon: 076-795 16 55.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen 2022:

  1. Hör barnets röst
  2. Cullberg
  3. Sigrid och Draken
  4. Summer of soul, dokumentärfilm
  5. Radio Trattofon
  6. Raya och sista draken, tecknad film
  7. Skräckkabinettet
  8. En kärlekshistoria spelfilm
  9. Gul – ful eller kul?

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.