TOOTSIE

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 15/10/2022
15:00 - 17:30

Plats
Oscarsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Vicky Nöjesproduktion, 2Entertain och Oscarsteatern

HANDLING:

Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorsey kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer att anställa honom!!!
Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alterego Dorothy Michaels. Genombrottet är ett faktum.
Men med framgången kommer utmaningar och att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.

MEDVERKANDE:

Robert Gustafsson som Michael Dorsey/Dorothy/Tootsie, Andreas Nilsson, Sussie Eriksson, Hege Schøyen, Linda Olsson, Ola Forssmed, Hjalmar Freij, Steve Kratz, Tord Hansson, Anna Hansson, m.fl

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.