VAR GOD DRÖJ!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 01/08/2019
19:00 - 21:30

Plats
Fredriksdalsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

SRF Helsingborg-Höganäs i samarbete med Syntolkning Nu och Fredriksdalsteatern.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

Denna komedi är ett måste för alla som jobbar inom svensk sjukvård, eller som nån gång varit i kontakt med svensk sjukvård, eller som känner nån som nån gång varit i kontakt med svensk sjukvård och för alla som nån gång i framtiden kommer att komma i kontakt med svensk sjukvård!

Handlingen är förlagd till ett nedslitet och sparbetingat lasarett i Helsingborgstrakten. Dråpliga felbehandlingar och dräpande repliker avlöser varandra i en sjukhuskomedi där allt går fel. Karin Bellman är intagen på sjukhus för nånting som hon har glömt. När hon flyttas från avdelningen Fröding till Ferlin startas en karusell av förväxlingar. Maken är teologie doktor men misstas genast för en medicine doktor på det underbemannade sjukhuset. Mitt i helgstressen dyker dessutom en inspektör från landstinget upp …

MEDVERKANDE:

Allan Svensson, Evamaria Björk, Robert Rydberg, Siw Erixon, Johanna Wilson, Kalle Rydberg, Birgitta Rydberg, Fredrik Dolk, Petter Ahlfors, Mia Florberger med flera.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.