VI HITTADE EN HATT

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 28/07/2018
14:00 - 14:30

Plats
Augustenborgsparken

Kategorier


ARRANGÖR:

Malmö Stads sommarscen i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Varm, rolig och tankeväckande barnteaterföreställning om vänskap. Är den verkligen värd att offras för rättvisan? Efter succén med ”Jag vill ha min hatt”, återvänder Obanteatern med en helt ny föreställning. Den är baserad på den prisbelönta författaren Jon Klassens senaste bok och kretsar runt två vänner som hittar en hatt. Den sitter rätt bra på båda två. Men det skulle inte vara riktigt rättvist om bara den ene hade hatt och inte den andre. Vännerna bestämmer sig för att lämna hatten och glömma alltihop. Men kan de verkligen det? Och vad är deras vänskap egentligen värd? Från 4 år.

Om Sommarscen:

Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Sommarscen Malmö presenterar varje år två månader av föreställningar, konserter, filmvisningar och mycket annat.

Sommarscen vill både roa, underhålla och överraska. I programmet hittar du utmanande såväl som lättillgängliga föreställningar på ett 40-tal platser platser runtom i Malmö. Runt 150 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar. Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

Övriga evenemang som syntolkas under Sommarscen:

  1. Drömjägaren
  2. Hipp Family
  3. Förvandlingar i helvetet
  4. Coco, tecknad film
  5. Drottningsylt
  6. Silvana -Väck mig när ni vaknat, dokumentärfilm
  7. Vi hittade en hatt
  8. Y viva España
  9. Euphoria, spelfilm

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.