VIVA LA MAMMA

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 14/05/2022
18:00 - 20:00

Plats
GöteborgsOperan

Kategorier


ARRANGÖR:
Syntolkning Nu i samarbete med GöteborgsOperan.

HANDLING:
Det stora operahuset ska sätta upp en dramatisk opera om kärlek i det romerska rikets topp. Regissören och producenten har de allra bästa intentioner, men har inte räknat med sångarnas … låt oss säga, inåtvända fokus. Repetitionerna brakar samman när var och en i ensemblen vill stå i centrum – av handlingen, på scenen och affischen. När andrasopranens mamma, Agata – en auktoritet med lite för starkt självförtroende för sin kapacitet, stormar in och kräver att dottern ska få en glamourös roll säger halva ensemblen upp sig. Fiaskot närmar sig i takt med att kassan sinar. Men Agata vet att ”när den sköna konsten faller, tappar ansikte och braller, kan man rädda den med skvaller.” Hon har samlat all sin erfarenhet om branschen i en skandalbok och fått ett saftigt förskott från förlaget. Kanske kan pengarna komma till nytta nu?

MEDVERKANDE:
Kerstin Avemo, Mattias Ermedahl, Mia Karlsson, Åke Zetterström, Ann-Kristin Jones, Viktor Johansson, Mats Persson och Henrik Andersson

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.