Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

ALICE I UNDERLANDET

27 december @ 16:00 - 17:30

Affischbild

Arrangör:

Malmö Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

HANDLING:

Följ med nyfikna Alice på hennes spännande äventyr till andra sidan av kaninhålet, där fantasin och verkligheten möts på ett förtrollande sätt. I vår uppdaterade version full av popmusik har Alice precis fått en lillebror och irriterar sig på att föräldrarnas liv plötsligt kretsar kring den lille som bara skriker och är jobbig. Alla säger att hon är en stor flicka nu men hon är ju samma Alice som innan lillebror kom, det är alla andra som har förändrats! När en stressad vit kanin plötsligt dyker upp i Alice vardagsrum och tar hennes mobiltelefon vänds allt upp och ner. Hon försvinner in i en surrealistisk drömvärld och träffar de välkända klassiska figurerna som Hattmakaren, Filurkatten, Kålmasken och Hjärter Dam. Men varför är det så bråttom hela tiden, och vilken väg ska Alice ta?

MEDVERKANDE:
IDA KNAPP DROUGGE, ANDRÉ GATU, MALIN KARLSSON, SUSANNE KARLSSON, FILIP LUNDIN, JOHN NJIE, RONJA SVEDMARK, JOHANNES WANSELOW OCH VICTOR STÅHL SEGERHAGEN

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Gruppen träffas 45 minuter innan föreställningen, för att bland annat träffa ensemblen som presenterar sig på scenen. Man får då också låna mottagare för syntolkningen.

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Biljett med syntolkning bokas via biljettkassan på telefonnummer 040-20 86 00 senast 14 dagar innan föreställningen äger rum. Biljettpriset är detsamma som ordinarie. Medföljande ledsagare går gratis. Plats för ledsagare bokas i samband med bokning av syntolkad föreställningen.

Detaljer

Datum:
27 december
Tid:
16:00 - 17:30
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Hippodromen
Malmö, 211 35 Sverige + Google Map

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå