Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ALMEDALEN 2024 – MILJÖPARTIET

27 juni @ 11:00 - 12:00

Gratis
Almedalen med en folkmassa mellan scen och dammen

Daniel HelldénTALARE:

Daniel Helldén

Sommarens tal börjar klockan 11:00

 

OM SYNTOLKNINGEN:
Syntolken kommer beskriva det som syns och sker både innan, under och efter framförandet. Detta sker med hänsyn till talaren, i pauser, så att inte dennes tal störs.
Syntolkning Nu finns på plats med sin syntolk, redan 45 minuter innan programmet börjar. För de som i förväg bokat mottagare för syntolkning finns sittplatser reserverade. Dessa släpps till övriga kl 10:40. Övriga spontanbesökare får även de låna mottagare på plats. Utlämningen av mottagare, som lånas på plats mot uppvisande av legitimation, meddelas per SMS till de som bokat.

Almedalens logga 2024, för arrangörerOM ALMEDALSVECKAN:

Almedalsveckan har arrangerats på Gotland i femtio år. Det hela började 1968 när dåvarande utbildningsministern Olof Palme talade från ett lastbilsflak vid Kruttornet i Almedalen.
De tidiga årens politiska tal har utvecklats till att bli Sveriges största politiska mötesplats. Genom demokrati och öppenhet ger veckan alla som vill debattera samhällsfrågor möjlighet att delta.
Öppenheten och tillgängligheten under Almedalsveckan är unik både för Sverige och övriga världen. Alla evenemang under veckan är kostnadsfria och öppna för alla.
De politiska riksdagspartierna är kärnan i Almedalsveckan. Deras medverkan med seminarier, presskonferenser och tal från Almedalen utgör basen i veckan.

Texten ovan är hämtad från
Almedalsveckans informationssida

Detaljer

Datum:
27 juni
Tid:
11:00 - 12:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Almedalen
Donnersgatan
Visby, Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå