Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

EMIL I LÖNNEBERGA

17 december, 2023 @ 16:00 - 18:00

Gratis – 445.00kr
Affischbild på Emil samt Ida i flaggstången

ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med 2Entertain och Liseberg.

OM FÖRESTÄLLNINGEN:

Välkommen till Lisebergsteatern och vår härliga tradition med julteater.

Emil, han vill ju så väl och ändå går det så himla galet. När han hör sin pappa vråla EEEEEEMIIIIILLLL så det hörs över hela Katthult, då vet han att det bara finns ett säkert ställe att gömma sig på – Snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allting lugnat sig. Men lugnt, det blir det inte länge. Snart hänger Emils lillasyster Ida i flaggstången och Emil är på väg tillbaka till Snickarboa.

Att Astrid Lindgrens Emil firar 60 år ska vi givetvis fira med en storslagen familjeföreställning som innehåller de flesta av de älskade hyssen och musikstyckena från Emil. I familjeföreställningen Emil i Lönneberga får du givetvis vara med att se massor av de klassiska spratten som Emil ger sig på. Oavsett om han snällt drar ut Linas smärtsamma tand, sätter eld på fru prostens hatt med hennes förstoringsglas, eller fastnar med huvudet i soppskålen och måste gå till doktorn i Mariannelund – bara för att nämna några. Ja, i denna jubileumsföreställning får man definitivt uppleva allt det härliga med Emil. Föreställningen kommer att vara fylld av storslagen teater, sång och dans i sann Astrid Lindgren-anda som passar för alla, så väl stora som små.

MEDVERKANDE:

T.B.A.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare och nämn var ni sitter.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Samling 60 minuter innan föreställningen börjar. Plats meddelas per sms.
Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

 

Detaljer

Datum:
17 december, 2023
Tid:
16:00 - 18:00
Kostnad:
Gratis – 445.00kr
Evenemang Kategori:

Plats

Lisebergsteatern
Örgrytevägen 5
Göteborg, 402 22 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå