Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FRIA FÖTTER

21 juli, 2023 @ 14:00 - 15:00

Gratis
De tre medverknae

ARRANGÖR:

Visit Lund och Sommarlunds barndag i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Vad gör man om en har lite svårt att sluta sjunga om allt som händer trots att det är förbjudet? eller om en är en limpa bakad på råg istället för att som alla andra ha blivit bakad på vetemjöl och du gång på gång tvingas fly för att alla har bestämt sig för att du är en tjuv även om du alltid är oskyldig?

Strax söder om evigheten i centrum av möjligheten ligger landet Apolonien. Där växer toner på träd och uppe i lövverken viskar sånger som öppnar människors hjärtan. Där borkaraktärerna Mustaschen, Rågen, Kaj som ägnar hela dagarna åt att skapa och spela världsmusik. Men det har inte alltid varit så. Hur gick det till när de hamnade där? Detta är berättelsen om hur de alla jagades på flykt men upptäckte att de kunde ta hjälp av sina Fria Fötter som ledde dem till en plats dit alla med öppna hjärtan är välkomna, musikens hemland Apolonien.

MEDVERKANDE:

Apolonia

Övrigt:
Onumrerade platser

Angående bokning:
Mottagare kan utan kostnad lånas i tältentrén

Detaljer

Datum:
21 juli, 2023
Tid:
14:00 - 15:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , ,

Plats

Vita scenen i Stadsparken
Svanegatan
Lund, 222 29
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå