Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

IIHF Junior-VM

28 december @ 19:30 - 21:30

IIHF World Junior Championship gruppmatch mellan USA and Sverige, 2022 Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Arrangör:

Got Even, Ishockeyförbundet i samarbete med Syntolkning Nu.

HANDLING:

Den 26 december till 5 januari 2024 spelas spelas IIHF Junior-VM i Göteborg. Räkna med en stor hockeyfest i stan när morgondagen stjärnor möts för att kämpa upp om guldet. Upplev stämningen och heja fram Juniorkronorna på plats från läktaren!

I Scandinavium spelar grupp A; Sverige, Finland, Kanada, Lettland och Tyskland. I grupp B, som spelas i Frölundaborg, är det Tjeckien, USA, Slovakien, Schweiz och Norge som ställs mot varandra.

26 december Sverige-Lettland,
28 december Tyskland-Sverige
29 december Kanada-Sverige
31 december Sverige-Finland
Finalerna i Scandinavium T.B.A.

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Syntolkningen kommer levereras via mobilappen Got Event Tillgänglighet. Den kan laddas ner från Appstore och Google Play. När man startar appen första gången så får man en kort introduktion där viktiga funktioner presenteras. Kortfattat kan man säga att man direkt kommer in i en evenemangslista där Got Events evenemang listas oavsett om de har olika tolkningsfunktioner eller ej. När man sedan går in på ett specifikt evenemang så finns där flera olika funktioner och då bl.a. knappar för syntolkning, teckentolkning och teleslinga om dessa används. Det finns även fullt stöd för att använda sig av Voice Over för att navigera runt i appen. Tänk på att ha med en fulladdad mobil samt hörlurar till denna.
Frågor om syntolkningen kan ställas till GotEvent, eventinfo@gotevent.se

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Man erbjuder syntolkning och teckenspråkstolkning till Sveriges matcher och hela slutspelet i Scandinavium. Bokning av biljett med tolkningstjänst sker via Ticketmasters Tillgänglighetslinje på 077-670 77 77 eller någon av Ticketmasters övriga kontaktvägar. Som synnedsatt har du rätt till en fri medföljare per biljett. Tolkningstjänsterna erbjuds via appen Got Event Tillgänglighet.
Rullstolsplatser bokas per telefon via Ticketmaster Callcenter på telefon 0776-707777

Detaljer

Datum:
28 december
Tid:
19:30 - 21:30
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Scandinavium
Valhallagatan 1
Göteborg, Sverige

Copyright 2023 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå