Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

KUTA OCH KÖR

15 juni @ 18:00 - 20:30

Gratis – 270.00kr
Tecknad bild med titel och en taxibil

ARRANGÖR:

Teaterladan i Larv i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Taxichauffören Johan Andersson lever ett lugnt och stabilt liv och är lyckligt gift. Det är bara det att han är det med två olika fruar, en i Vara och en i Herrljunga. Men det är ingen fara, tänker Johan, bara tidschemat följs till punkt och pricka. Synd bara då att en äldre dams handväska, ett sjukhusbesök, grannen Stellan, pressen och poliser hamnar i vägen på en och samma dag. Bara nu inte den ena frun får veta att den andre finns och dessa två får aldrig och på inga villkor träffas.

”Kuta och kör”, skriven av Ray Cooney, är en klassisk fars som spelats på många teatrar i både Sverige och världen, inte minst i Larv. Detta blir den tredje uppsättningen på tjugo år av denna uppskattade pjäs i Teaterladan i Larv. Välkommen i sommar och njut av den underbara miljön, det goda kaffet och framför allt, en skrattframkallande fars i högt tempo.

MEDVERKANDE:

T.B.A.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetter kan bokas via www.tickster.se, eller telefon: 0771-477070. Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Detaljer

Datum:
15 juni
Tid:
18:00 - 20:30
Kostnad:
Gratis – 270.00kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Teaterladan
Hansagården 3
Larv, 534 62
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ordinarie premiärbiljetter
270.00 kr
10 available
Mottagare för syntolkning
Lånas på plats
0.00 kr
10 available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå