Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

TICK TICK….BOOM!

13 november @ 19:00 - 20:45

Gratis
affischering i trappen

ARRANGÖR:

Riksteaterföreningen i Lund i samarbete med Syntolkning Nu

HANDLING:

Vad gör jag med mitt liv? Vad väntar jag på? Varför händer inget?

Rockmusikal som hyllar konsten, vänskapen och livet. Det är 1990-tal. Ingen har mobiltelefon, internet är knapp uppfunnet, aids-epidemin härjar. Jon är en ung musiker med stora drömmar. Han kämpar med skrivandet och hankar sig fram. Men inget händer. Klockan tickar… Hur mycket är det värt att offra för sin dröm? Hur mycket tid har man?Jonathan Larsons prisbelönade självbiografiska rockmusikal om 30-årskrisen och drömmen om det stora Broadway-genombrottet.

Jons 30-årsdag närmar sig med stormsteg. Hur ska han hinna med allt – han har ju inte ens ett riktigt jobb! Det är tidigt 90-tal i New York. Jon är en lovande kreativ teaterkompositör som drömmer om det stora Broadway-genombrottet. Det går segt, han harvar sig fram och försörjer sig som servitör på en diner. All övrig tid jobbar han envist på med en musikal han skrivit på i åtta år men försummar både flickvännen Susan och bästa vännen Michael. Jon slits mellan konstnärskapet och verkligheten. Klockan tickar och kraven växer – detta kanske faktiskt är på liv och död?

MEDVERKANDE:
ALEX JUBELL, ERIK ESPINOZA, MERCEDESZ CSAMPAI, M.FL.

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare. Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetter kan köpas via Visit Lund, tel 046-131415.  Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler

Detaljer

Datum:
13 november
Tid:
19:00 - 20:45
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Lunds Stadsteater
Kiliansgatan 13
Lund, 223 50
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Mottagare för syntolkning
Lånas utan kostnad på plats
0.00 kr
10 available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå