ANGEL

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 31/10/2021
11:30 - 13:30

Plats
Bio Roy

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu tillsammans med Göteborg Film Festival Prisma samt med bidrag från Svenska Filminstitutet

HANDLING:

En spännande och lekfull historia om att plötsligt få allt man någonsin önskat sig. Angel är en osäker tjej som är lite utanför i skolan och som helst tillbringar sin lediga tid hemma. Men en dag händer något mycket märkligt. Hon råkar hit- ta en klocka. En klocka hon snabbt förstår är mycket speciell. Den kan nämligen besanna alla hennes önskningar. Det spelar egentligen ingen roll om det är 100 pizzor eller nya, snygga kläder. Men frågan är om man faktiskt blir lyckligare av att alltid få precis det man vill ha hela tiden?

Filmen är på nederländska med svensk text.

MEDVERKANDE:

TBA

Hängande lur för syntolkning och/eller uppläst textÖVRIGT:
Filmens text kommer delvis komma att berättas av syntolken men det finns även möjlighet att låna ett par hörlurar för att lyssna på en uppläsare.
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning och/eller uppläst textremsa. Glöm ej beställa gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta giff@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Samling:
Samling sker cirka 30 minuter innan filmens början. Då får man låna mottagare samt biljetterna betalas.

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.