Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

BENT

21 mars, 2025 @ 19:00 - 21:30

Gratis
i ett rött sken, två ansikten i profil mot varandra

Arrangör:

Borås Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

HANDLING:

Ett förintelsedrama om förnekad kärlek.

Varje steg en strid för överlevnad. Varje andetag en triumf över fördomar och förtryck. Varje blick ett uppror mot ett intolerant samhälles omänskliga förbud. Följ en ung mans gripande kamp för att följa sitt hjärta och finna sig själv bland spillrorna av en värld i brand. En djupt känslomässig skildring av kraften i människans strävan att älska och älskas, vara sann mot sig själv och bibehålla sin mänsklighet.

Efter att ha fått sitt liv brutalt sönderslaget under ”de långa knivarnas natt” kämpar Max desperat för att undvika den ökända rosa triangeln – Hitlers symbol för homosexuella män och ett av de märken som står lägst i rang av de som broderas på de randiga fångkläderna. En kamp för överlevnad som blir på bekostnad av att förneka allt han är och den gnista av hopp och begär som tänds i mötet med en annan fånge, märkt med den rosa triangeln, i koncentrationslägret Dachau år 1936.

MEDVERKANDE:

Lennart Eriksson, Rasmus Johansson, Alexandro Soltani och Oskar Webrell.

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Gruppen träffas en timma innan föreställningen, för att bland annat träffa ensemblen som presenterar sig på scenen. Man får då också låna mottagare för syntolkningen.

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Biljett med syntolkning bokas via biljettkassan på telefonnummer 033-35 35 35 senast 14 dagar innan föreställningen äger rum. Biljettpriset är detsamma som ordinarie. Medföljande ledsagare går gratis. Plats för ledsagare bokas i samband med bokning av syntolkad föreställningen.

 

Detaljer

Datum:
21 mars, 2025
Tid:
19:00 - 21:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Borås Stadsteater
P.A. Halls Terrass
Borås, 504 56 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Mottagare för syntolkning
Lånas på plats
0.00 kr
10 available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå