Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DEN VARMASTE SOMMAREN

22 mars @ 19:00 - 21:20

Gratis
Ett stort folkhav

Arrangör:

Borås Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

HANDLING:

En musikal om fotbollsundret 1994.

1994. Ett av nittiotalets oroliga år: Krig i Europa och här hemma en galopperande ekonomisk kris med skenande räntor. Djupnande politisk splittring, ett högt antal asylsökande och i riksdagen ett nytt högerpopulistiskt parti. Mitt i allt detta klev det uträknade svenska fotbollslandslaget fram och kämpade sig, mot alla odds, till en pallplats i fotbolls-VM. Vi grävde guld i USA, och fick ett brons. Folkfest fick en ny innebörd.
Det här är sagan om hur det gick till. En nostalgisk och glad musikal om ett gäng särlingar som tillsammans åstadkom stordåd och gav ett helt land hoppet tillbaka. Om en frisparksfint, ett midsommarmirakel och ett straffdrama ingen någonsin glömmer. Om den varmaste sommaren.

MEDVERKANDE:

Elin Bornell, Lennart Eriksson, Susanna Helldén, Dodona Imeri, Simon Rajala och Alexandro Soltani

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Gruppen träffas en timma innan föreställningen, för att bland annat träffa ensemblen som presenterar sig på scenen. Man får då också låna mottagare för syntolkningen.

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Biljett med syntolkning bokas via biljettkassan på telefonnummer 033-35 35 35 senast 14 dagar innan föreställningen äger rum. Biljettpriset är detsamma som ordinarie. Medföljande ledsagare går gratis. Plats för ledsagare bokas i samband med bokning av syntolkad föreställningen.

 

Detaljer

Datum:
22 mars
Tid:
19:00 - 21:20
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, ,

Plats

Borås Stadsteater
P.A. Halls Terrass
Borås, 504 56 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå