Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ETT DRÖMSPEL

30 maj @ 19:00 - 21:00

Gratis
En bild i blå ton av ettiggande ansikte i profil .

Arrangör:

Malmö Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

HANDLING:

Vi möts, vi drömmer, vi älskar, vi strävar, vi förlorar, vi grälar och vi lider. Och vi finner tröst, reflekterar, erkänner – och blir förvirrade igen. Om och om igen. Ett drömspel är teater och cirkus i ett förtrollande möte om människolivet
Guden Indras dotter sänds ner till jorden för att ta reda på hur människorna egentligen har det. Är det synd om människorna? Ja det är det.

Ett drömspel är en av August Strindbergs mest älskade och kanske märkliga pjäser. I allt sitt överväldigande överflöd, sin klarsynthet, sin humor och sitt sanningssökande är den full av vitalitet, lek, lust, grymhet och bitter visdom. I ett på samma gång fantastiskt och knivskarpt språk, har pjäsen sedan början av 1900-talet förtrollat teaterpubliken runtom i världen.

MEDVERKANDE:
KARIN LITHMAN, ERIK BORGEKE, MARI GÖTESDOTTER, HAMADI KHEMIRI, ERIK OLSSON, m.fl

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Gruppen träffas 45 minuter innan föreställningen, för att bland annat träffa ensemblen som presenterar sig på scenen. Man får då också låna mottagare för syntolkningen.

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Biljett med syntolkning bokas via biljettkassan på telefonnummer 040-20 86 00 senast 14 dagar innan föreställningen äger rum. Biljettpriset är detsamma som ordinarie. Medföljande ledsagare går gratis. Plats för ledsagare bokas i samband med bokning av syntolkad föreställningen.

Detaljer

Datum:
30 maj
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, , ,

Plats

Malmö Stadsteater
Kalendegatan 12
Malmö, 211 35
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå