Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

VAD BORÅSARNA VILL HA

3 oktober @ 19:00 - 21:30

Gratis
affischbild

Arrangör:

Borås Stadsteater i samarbete med Syntolkning Nu.

HANDLING:

En jubileumskomedi om Borås Stadsteater.

Med glimten i ögat och ett stort mått humor får ni följa med på en odyssé över Borås Stadsteaters 60-åriga historia, där ros och roast blandas i en kavalkad av nyskrivna sångnummer, sketcher och skratt på en resa genom arkivet. En musikalisk födelsedagsshow med sting, där gränsen mellan fiktion och verklighet flyter.

Ett gäng teaterarbetare samlas för att skapa den ultimata föreställningen till att fira teaterns jubileum tillsammans med boråsarna. Förslagen och idéerna om ”vad boråsarna vill ha” är många. Via ett metalager fyllt av anekdoter, skvaller, fiaskon, succéer och chefskaruseller får vi följa en teaterprocess mot tillblivelsen av en jubileumsföreställning om… ja, vi får se var vi hamnar.

MEDVERKANDE:

Elin Bornell, Anna-Klara Dahlén, Lennart Eriksson, Viktoria Folkesson, Charlott Strandberg och Oskar Webrell

VIKTIGT OM SYNTOLKNINGEN:

Gruppen träffas en timma innan föreställningen, för att bland annat träffa ensemblen som presenterar sig på scenen. Man får då också låna mottagare för syntolkningen.

ANGÅENDE BOKNING AV BILJETTER:

Biljett med syntolkning bokas via biljettkassan på telefonnummer 033-35 35 35 senast 14 dagar innan föreställningen äger rum. Biljettpriset är detsamma som ordinarie. Medföljande ledsagare går gratis. Plats för ledsagare bokas i samband med bokning av syntolkad föreställningen.

 

Detaljer

Datum:
3 oktober
Tid:
19:00 - 21:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Borås Stadsteater
P.A. Halls Terrass
Borås, 504 56 Sverige
+ Google Map

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Biljetter" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Mottagare för syntolkning
Lånas på plats
0.00 kr
10 available

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå