ÄNGLAGÅRD

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 05/11/2023
15:00 - 18:00

Plats
Oscarsteatern

Kategorier


ARRANGÖR:

Syntolkning Nu i samarbete med Vicky Nöjesproduktion, 2Entertain och Oscarsteatern

HANDLING:

Den hyllade filmklassikern blir musikal!
Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta, följeslagare Zac lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Byns matriark, Rut Flogfält, har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar blommar upp när det färgstarka paret uppenbarar sig i deras liv. Fannys och Zacs storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten och kärlek som skapar nya, livslånga band.

MEDVERKANDE:
Helen Sjöholm, Fredrik Lycke, Tuva B Larsen, Lindy Larsson, Tommy Körberg, Gustav Levin, Martin Stokke Mathiesen, Sofia Pekkari, Per Svensson, Denny Lekström, m.fl

Övrigt:
Har man bokat egna biljetter till detta evenemang, så går det också bra att ta del av syntolkning. Beställ gratis mottagare.
Vid behov av ledsagare eller frågor om evenemanget kontakta boka@syntolkning.nu
Telefon 031-3608445

Angående bokning:
Biljetterna är bokade ända fram till dess att full betalning skett. Fram till dess kan antalet biljetter justeras. Vid köp via Syntolkning Nu tillkommer en portoavgift samt, för icke medlemmar, en administrativ avgift om 35 kronor.
Köpta biljetter kan enligt arrangörens bestämmelser inte återlämnas. Vid inställt evenemang gäller arrangörens regler.

Bookings

Biljettyp Pris Platser
Plats långt fram kr775,00
Mottagare för syntolkning
Lånas på plats
kr0,00